Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba kycklingpajen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod, enkel och snabb att tillaga. Ingen pajbotten men ett pajlock i stället!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman mjöl, ost och margarin, tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop degen. Låt den vila i kylskåp i 30 minuter.
  2. Ta bort skinn och ben från kycklingen och klipp den i mindre bitar. Stek bacontärningarna och låt dem rinna av på hushållspapper.
  3. Varva kycklingbitar, stekt bacon, finhackad persilja och riven ost i en smord pajform. Häll grädden jämnt över fyllningen. Kavla ut degen och täck formen med den. Garnera eventuellt med överblivna degrester. Stick några hål i degen med en gaffel. Pensla med uppvispat ägg.
  4. Grädda i 225º i ca 20 minuter. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • TweetyPie 8 juni 2008

    Den här pajen blev väldigt uppskattad när jag bjöd på den. Men den blev lite torr, så jag hällde i lite grädde.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.