Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det har väl inte undgått någon att jag gillar lax. Här kommer hur som helst ytterligare ett recept med denna goda fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Ansa sparrisen och fördela den i en smord ugnsform och klicka över smöret. Lägg laxfilén ovanpå. Mixa ost, rivet citronskal och crème fraiche. Bred ut blandningen över laxen. Tillaga mitt i ugnen i 225 grader, 15-20 min tills fiskköttet är fast. Garnera med ciselerat citronskal och dill. En sallad och kokt potatis är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.