Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba ugnsfisken

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En variant att laga till ett fiskblock när man kommer hem från jobbet och är trött. Barnen brukar gilla den också. Jag brukar ibland lägga spenat på fisken för att få det lite nyttigare.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ett paket tinad fisk i en ugnsfast form. Salta och peppra fisken. Blanda grädden med ajvar relish, salta och peppra, häll det över fisken, strö över riven ost. Baka i ugnen ca 20 minuter eller tills fisken är klar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.