Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba vörtbrödet

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Har just bakat detta bröd och avsmakat med ost på, underbart gott. För oss som ibland har dåligt med tålamod för att vänta på jäsning. Luktar himmelskt i köket när man gräddar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i öl, yoghurt, sirap, russin och lingon.
  2. Klicka ner den lösa degen i en smord avlång bakform som rymmer ca 1 1/2 liter.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Stjälp upp limpan och låt den svalna under bakduk,

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennieOleana 22 december 2012

    Hej, vad kan man använda som alternativ till vörtmix? Bor i Usa så kan nog inte få tag på det.. Mvh, Jennie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.