Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbkaka med röda vinbär

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabbgjord kaka och jättegod. Jag brukar göra den i muffinsformar ibland - om det är extra bråttom. På sommaren blir det färska bär och på vintern frysta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör hastigt ihop ägg och socker. Smält smör och tillsätt omväxlande med vetemjöl. Rör om väl - men inte mer. Häll smeten i en form med löstagbar kant. Häll över de röda vinbären och grädda cirka 30 minuter.
  2. Gör man det i muffinsformar så tar det ungefär 15 minuter i ugen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.