Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabblagad ingefärsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

snabb och enkel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tunna strimlor. Skala och skiva löken. Skala och skär morötterna i tunna strimlor. Koka upp vattnet med kalvfond, soja, ingefära, salt och peppar i en gryta. Lägg i lök och morötter och låt koka upp på nytt. Tillsätt köttet och låt puttra under lock ca 10 min. Blanda grädden med mjölet och rör i grytan. Låt koka ytterligare några min.
  2. Servera ingefärsgrytan med äggnudlar och strimlad kinakål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.