Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabblagad krusbärsefterrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktig sommarefterrätt

Ingredienser

Instruktioner

Skär en del av kexen mitt itu. Ställ dem mot kanten i en smord, ugnfast form. Täck botten med resterande av kexen. Rör ner potatismjöl i kompotten eller sylten. Häll denna över kexen iformen. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt socker och citronsaft. Bred skummet över krusbären i formen. Grädda i ugn vid 200 grader i ca 20 minuter,eller tills rätten fått vacker färg och allt blivigt genomvarmt. Servera vaniljglass till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.