Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabblagad röd linssoppa

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En supergod och lättlagad vegetarisk soppa som man kan svänga ihop på 15-20 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt inklusive tomatspadet i en kastrull. Koka på svag värme ca 15 minuter tills linserna är mjuka. Ta upp lagerbladet. Strö över persilja före serveringen.
  2. Servera med en klick gräddfil, grovt bröd och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • marialinnea92 2 juni 2008

    Den här är jättegod :) Passar även bra att lägga i lite korv och potatis som jag gjorde. Den känns också väldgt nyttig!

  • snuosm 4 juli 2008

    Här om dagen gjorde jag en liknande linssoppa. Grönsaksbuljongen var slut och det återstod bara att ta lite av oxbuljongen. Skar ner lite bitar av kycklinginnerfilé också och en näve färsk persilja klippte jag i, med stjälkar och allt. Guuuuuuuuh, så mustigt och gott det blev!!

  • Towskij 30 september 2013

    Gjorde den här soppan precis enligt receptet till en sopplunch på min skola. Alla älskade den och flera kom fram efteråt och ville ha receptet. Behövs absolut inget kött till, den här soppan är mycket god som den är! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.