Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbt olivsconesbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Bjud gärna med en färskoströra med hackade färska örter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ägg, olja, yoghurt, gärna i matberedare. Rör ihop mjöl, bakpulver, salt och parmesan, blanda det med yoghurtblandningen. Ta upp degen på mjölat bakbord. Knåda in oliver och rosmarin.
  2. Lägg degen på en plåt med bakplåtspapper och "fös ihop" till en bulle, ca 12 cm i diameter. Skåra ett kors med mjölad kniv. Grädda långt ner i ugnen ca 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.