Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Med kokta kalla potatisar gör du snabbt denna middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225°
  2. Smält matfettet i en eldfast form i ugnen. Tärna korv och potatis. Skala och hacka lök och rotselleri. Lägg allt i formen och rör om. Låt tärningarna fräsa i ugnen ca 8 minuter. Rör om.
  3. Vispa samman ägg och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll det över tärningarna. Skär tomaten i klyftor och stick ner dem i äggsmeten. Strö över osten.
  4. Grädda formen mitt i ugnen tills äggstanningen har stannat, ca 15-20 minuter. Bjud gärna en grönsallad till.
  5. Tips! Vill du hellre äta en grön variant av snickarlåda så tag bort korven och blanda ner 50 g hackad, tinad och avrunnen spenat i äggsmeten.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ankianka 3 april 2008

    Jättegott, tyckte jag. !8 åriga dottern sa att det var ok, för o vara korv. Ett bra betyg alltså. Tack för det.

  • tigeroo 18 september 2008

    Det här var en perfekt måltid, snabbt, gott och enkelt. Perfekt att slänga ihop när man inte har så mycket tid :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.