Med kokta kalla potatisar gör du snabbt denna middag.
Instruktioner
- Ugn: 225°
- Smält matfettet i en eldfast form i ugnen. Tärna korv och potatis. Skala och hacka lök och rotselleri. Lägg allt i formen och rör om. Låt tärningarna fräsa i ugnen ca 8 minuter. Rör om.
- Vispa samman ägg och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll det över tärningarna. Skär tomaten i klyftor och stick ner dem i äggsmeten. Strö över osten.
- Grädda formen mitt i ugnen tills äggstanningen har stannat, ca 15-20 minuter. Bjud gärna en grönsallad till.
- Tips!
Vill du hellre äta en grön variant av snickarlåda så tag bort korven och blanda ner 50 g hackad, tinad och avrunnen spenat i äggsmeten.
Publicerat den
27 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott, tyckte jag. !8 åriga dottern sa att det var ok, för o vara korv. Ett bra betyg alltså. Tack för det.
Det här var en perfekt måltid, snabbt, gott och enkelt. Perfekt att slänga ihop när man inte har så mycket tid :)