Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snickarlåda med falukorv

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Snickarlåda med falukorv från dn januari 2009

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnssäker form på cirka 25 x 25 centimeter.
  2. Skär korv, potatis och palsternacka i tärningar.
  3. Finhacka löken. Fräs alltsammans i cirka 5 minuter i en stekpanna tills alltsammans får lite färg. Rör om så att stekningen blir jämn.
  4. Lägg det frästa i den ugnsfasta smorda formen. Knäck äggen och vispa sönder dem i en skål. Tillsätt mjölk, salt och svartpeppar.
  5. Häll äggstanningen i lådan. Skiva tomaterna tunt och lägg ovanpå och strö över ost och persilja.
  6. Grädda i mitten av ugnen i 25 minuter eller tills stanningen har stelnat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Miltons7a 6 september 2009

    jättegott satte till vitlök istället för pepparot.god sås

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.