Instruktioner
Botten:
Skär smöret i tärningar och blanda det med sockret. Tillsätt mjölet och blanda till en smulig deg. Blanda i vattnet och arbeta ihop degen. Lägg den i en plastpåse och låt vila i kylen i 1 timme.
Sätt ugnen på 175 grader. Kavla ut degen i en form, ca 21 x 21 cm. Nagga botten med en gaffel. Grädda kakan mitt i ugnen i 15-20 min.
Fyllning:
Smält smöret i en kastrull, tillsätt sedan socker, sirap, grädde, kakao och vaniljsocker. Koka försiktigt till en temperatur av 120 grader, rör då och då så det inte bränner i botten. Strö hälften av jordnötterna över pajskalet. Häll kolan i pajskalet och strö över resten av jordnötterna. Låt svalna.
Topping:
Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädden. Häll grädden över chokladen och rör tills all choklad smält. Rör i smöret. Häll chokladen över pajen. Låt kallna helt och skär sedan i bitar.