Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfri jordgubbssylt

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Receptet ger en härlig välsmakande söt och god jordgubbssylt, helt utan socker. Sylten är även helt utan konserveringsmedel och passar för diabetiker eller om man vill undvika onödiga kalorier. Underbart god och sockerfri blir det en perfekt dessert med lågt kalori-innehåll. Receptet kan även användas till hallon. Receptet ger färsk sylt och om man vill spara skall konserveringsmedel tillsättas.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva bären och lägg i en kastrull. Slå på vattnet och ströet och koka upp. Skumma sylten om det behövs, tills det inte finns något skum kvar. Låt sedan sylten svalna och häll upp på burk. Tillsätt ev. konserveringsmedel för längre förvaring.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.