Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfri blåbärsparfait med citron

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott en sommardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina blåbären om det är frysta. Mixa blåbären i en blender.
  2. Blanda äggulor, citronsaft, sötningsmedel och grädde i en skål. Vispa det till ett fluffigt skum. Blanda i de mixade blåbären.
  3. Fördela smeten i fyra små skålar. Täck dem med plastfolie. Frys dem i 3-4 timmar.
  4. Låt parafaiten stå framme några minuter. Stjälp sedan upp dem på tallrikar och servera med en liten mandelkaka. Se recept på sockerfri mandelkaka i min kokbok.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • king200 29 juni 2008

    detta kan man äta även om man inte e sockersjuk mycket gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.