Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfri kanelkaka med frukt

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegoda och superlätta att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det svalna. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Tillsätt fil, ägg och det avsvalnade smöret. Blanda till en jämn smet. Bred ut i en bakpapperskläd långpanna, ca 20x30 cm.
  2. Grädda kakan i 150° i ugnens nedre del ca 20 minuter.
  3. Skär kakan i rutor sedan den svalnat. Servera kakan som den är eller gör små bakelser med frukt och grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.