Denna smakar som vanlig fast det är sötningsmedel.
Kanon!!!!!!!!!! Jag kom på den här när jag fick diabetes.
Instruktioner
- Skala och kärna ur äpplena, skiva dom.
Smöra en ugnsform och ströa den.
- Tag äppleskivorna i en skål och strö på canderell och mycket kanel. Blanda runt så alla skivorna får socker och kanel på sig.
- Lägg skivor på bottnen av ugnsformen.
På varje lav strör du ströbröd, kanel och lite canderell. Gör samma på översta lavet också och klicka ut smör ovanpå.
- Sätt in i ugnen på 225 grader tills den är al dente och har fått fin färg.
- Tips:
Vill du ha den frasig uppe på så tag och blanda havregryn med flytande smör och lägg överst.Då ska du inte lägga det andra smöret på.
- För dig som är sockersjuk ät äpplekakan med vispad grädde eller osötad vaniljglass.
Publicerat den
20 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar