Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

godaste lussebullarna

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

en gul dröm i juletid som dessutom är sockerfria

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop degen och låt jäsa ca 30 min
  2. *Baka ut degen och forma till lussekatter
  3. *Låt jäsa 30-40 min
  4. *Sätt i russin och pensla med ägg
  5. *Grädda i 7 min mitt i ugnen 225 grader

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • amazon666 17 februari 2010

    trevligt ibland med ett recept utan en massa extra saker i, en riktig klassiker.

  • Zero05 21 november 2011

    Hej, är båda äggen till pensling eller ska ett av dem vara i degen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.