Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaka med choklad o banan

(2 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Lätt o smidig sockerkaka att smaksätta med övermogna bananer ........... blir inte heller torr tack vare yoghurten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg o socker poröst.
  2. Smält smöret o tillsätt de tillsammans med övriga ingredienserna men tillsätt de mosade bananerna sist och rör bara ner dem försiktigt. Vispa ej !!!
  3. Häv smeten i en smörad o brödad form på ca 1 1/2 l.
  4. Grädda nederst i ugnen i ca 60 minuter i ca 180 grader.
  5. Smaklig fika ............

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mussetusse 4 mars 2010

    Ser ut som ett jättebra och gott recept, men har tyvärr inte yoghurt hemma :( Mussetusse (älskar "köket", fast jag bara är 12 år :)

  • MammaIrene 25 september 2010

    Tyvärr vart detta inte nån hit.... de tyckte den var smöklös.... jag håller nog med... tro den hade behövt något mer..... typ lite baylies eller mer kakao o kanske lite vanilj,,,,

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.