Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaka med filmjölk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod och saftig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet och låt svalna lite. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda ner mjöl blandat med bakpulver och sedan filmjölk och matfett. Smörj och bröa en avlång sockerkaksform och häll i smeten.
  2. Grädda i 175 grader i ca 50 minuter. Låt stå i formen en stund.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sikaal 30 juni 2010

    Jättegod och saftig, men pöste över i min avlånga form! Nästa gång blir det 1 1/2 sats och två formar! En jättegod sockerkaka - rekommenderas! Lena

  • carnis 5 juli 2010

    Verkar gott, har två stycken i ugnen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.