Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaka med mango och kokos

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Sätt piff på sockerkakan med mango och kokos. Servera gärna en klick grädde till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en springform ca 24 cm i diameter med kokosflingor.
  2. Smält smöret i en kastrull. Stäng av värmen och häll i mjölken. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Tillsätt smör- och mjölkblandningen, mjöl blandat med bakpulver och rivet citronskal.
  3. Häll smeten i formen. Lägg på tärnad mango, strö över kokosflingorna och hyvla över smör. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 minuter. Låt kakan svalna lite innan du tar ut den ur formen.
  4. Servera med en klick lättvispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.