- Serverar: 20 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ett enkelt, men gott recept. Med härlig len sötma från honungen.
Sockerkaka är det närmsta jag kan tänka på när jag smakar, men det är lite annorlundare än så.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Vispa ägg och socker poröst.
Tillsätt grädde, honung och smör. (min honung var smaksatt med saffran)
Blanda kokos med vetemjöl och bakpulver. Blanda ner i äggvispet och rör om till en jämn smet, vänd ner rabarbern.
Bred ut den i en stor långpanna, ca 25x35 cm, klädd med bakplåtspapper, ELLER två stycken långpannor ca 12x35 cm.
- Grädda i nedre delen av ugnen, 20-30 min tills den är gyllenbrun. Låt kakan svalna, sikta florsocker och skär upp den i bitar inför servering.
Publicerat den
19 september 2013
Liknande recept
Skriv kommentar