X

Sockerkaka på vatten recept

Laddar...
Din sökning gav 200 träffar
Exotisk sockerkaka

Vi skulle baka med några barn på förskolan idag. Hade inte så mycket ingredienser. Plus en som inte tålde mjölk och en annan som inte kan äta nått med ägg i. Så vi hittade ett recept på sockerkaka uta..


Min Sockerkaka!!!

Detta är mitt grund-recept på sockerkaka. När jag är sugen på sockerkaka vill jag helst ha En vanlig saftig sockerkaka utan en massa konstigheter


Sockerkaka

Saftig sockerkaka, bara att blanda ihop och in i ugnen!

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Sockerkaka från 1800-talet

Detta recept fick jag av min svärmor för många år sen när jag klagade över att sockerkakan alltid sjönk när man tog ur den ur ugnen. Denna sjunker inte. Hon hade fått det av sin mormor som levde på 18..


Kokos- och punsch sockerkaka

Har återskapat detta recept som fullkomligen gick upp i rök och sot för drygt ett år sedan (receptbok på spisen, fel platta påslagen, mycket rök och sot, men som tur var inga lågor). Jag med mitt dåli..
Barnens godaste sockerkaka

Lätt att göra tillsammans med barnen,och med strössel blir den barnsligt god! Man kan använda vilket strössel man vill,jag har valt ett som går i silver och ett som går i ljusblått.Hillevis sockerkaka

Detta recept har jag fått från min kompis mormor som hette Hillevi. Jättegod och fettfri. Passar utmärkt även som tårtbotten.