Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaka utan fett

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En jättegod kaka. Alltid lyckad. Även det här receptet kommer från min tid på Husmodersskolan 1960.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt övriga ingredienser.
  2. Häll smeten i en smord och bröad kakform.
  3. Grädda i 175* tills kakan känns färdig.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • kekke46 2 juli 2010

    Hej! Har bakat din sockerkaka den blev hög och fin och god Du får en femma av mig.

  • aisharania 4 februari 2011

    Vad betyder kkp?

  • Kristinfahl 4 februari 2011

    Kkp betyder kaffekopp och är 1½ dl

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.