Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaka

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En enkel sockerkaka utan smör och mjölk, men så god. Går därför jätte bra till mjölkallergiker. Jag brukar även ha den som tårtbotten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa socker och ägg poröst. Vänd i mjöl och vatten försiktigt. Häll upp i smord fspring form ca 24 cm, till tårta platt form 24 cm
  2. Sätt in i nedre delen av ugnen 175C ca 1 h. OBS!! Ugnen ska vara kall när kakan sätts in.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.