Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaka med fläderblomssaft

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Tänk på att det är fläderblom och inte fläderbär

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Vänd försiktigt ner mjöl och saft.
  2. Häll ner i smord form ca 1½L.
  3. Ställ i nederst i kall ugn. Grädda i ca 1 timme i 170C
  4. När den är kall pudra med florsocker

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SEAbjrpn 20 juli 2008

    Hej! Ska bli roligr att baka med fläderblomssaft i. Kram SEA

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.