Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaka med mörk choklad - diabetes

 
Skriv ut

Det lättsötade alternativet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175°
  2. Dela äggen och vispa gulorna med sötningsmedel och socker. Tillsätt det kokande vattnet alldeles i början av vispningen.
  3. Tillsätt de torra ingredienserna och de hårt vispade vitorna.
  4. Hacka blockchokladen och fördela bitarna på botten i den smorda och bröade bakformen. Vi använde en avlång 1 1/2-liters form.
  5. Rör om och häll smeten i bakformen direkt.
  6. Grädda på andra falsen nerifrån i 30 minuter. Kakan kan frysas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.