Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söndagsgryta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Hittade detta recept kvarglömt på kassadisken på jobbet. Kopierade det och testade. Supergott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i 2 cm tjocka skivor. Bulta ut dem lätt med handen. Om du använder varmkorv så skär den i mindre bitar. Skölj, kärna ur och strimla parikan.
  2. Smält matfettet i en stekpanna bryn köttet och lägg över det i en gryta som rätten kan lagas färdig i och serveras ur. Hacka och stek löken.
  3. Blanda i resten av ingredienserna förutom crème fraiche och grädde.
  4. Koka i 10 minuter. Rör ner crème fraiche och grädde och låt koka ytterligare 5 minuter.
  5. Servera med ris eller pasta och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.