Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söt - salt hallonkola

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Årets första kolakokning har gjorts och först ut är dessa to-die-for hallonkolor med flingsalt. Helt sanslöst goda! Resultatet blir sött och salt med en utmärkt seg konsistens. Av Mia Öhrn ur "Julens godsaker" med tillägg av flingsalt.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg allt utom flingsalt i en 3 - liters tjockbottnad kastrull. Låt småkoka tills den når temperaturen 130 grader. Rör om regelbundet då kolan annars lätt fastnar. Klicka upp i ischokladformar, strö över flingsalt och låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.