Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötsur fläskfilégryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt som jag gjort till en av mina favoriter sen jag var 15 och flyttade hemifrån! Fortfarande lika gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och fräs i en gryta, strimla paprikan och hacka löken, lägg ner tillsammans med köttet i grytan och fräs tills löken mjuknat. Lägg ner bambuskott och champinjoner och häll ner cirka 5 dl vatten. Koka upp.
  2. Smula ner buljongtärningen eller häll i fonden. Låt sjuda ett bra tag, tills köttet är mört. Häll i en kork med vitvinsvinäger, det blir lite drygt en tesked. Skvätt ner lite soya. Smaka av med ananasjuice och lite svartpeppar.
  3. Skär lite bitar av ananas ringarna och ha ner dem. Red av. Servera med ris och färska krispiga grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.