Instruktioner
skär kycklingfilén i bitar. Krydda med salt och svartpeppar. Skala och finhacka vitlök och ingefära och blanda sedan med kycklingen. Skala och skär rödlöken i ringar. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Blanda socker, vinäger, soja, tomatpuré och apelsinsaft i en skål och rör tills sockret löst sig. Blanda maizena med vatten i en annan skål. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Fräs kyclingen under omrörning ca 2 minuter. Tillsätt lök och paprika och fräs ytterligare 2 minuter. Häll på sås och redning och låt puttra några minuter. Servera den sötsura kycklingfilén med ris.
Gott! La till ananasspad och ananasbitar.
De var gott! Även jag la till ananasbitar =)
De var gott! Även jag la till ananasbitar =)
God kycklingrätt. Men hur får man såsen röd som på bilden??? Jag hade lite jordnötter i, gott.