Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötsur thailändsk kycklingsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kycklingsoppa med kinesisk touch. Tips! Smaka av med chili och fisksås efter smak. Servera med Skogaholm solklart.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen i matolja i en kastrull. Häll vattnet över den strimlade kycklingen och tillsätt buljong, lök, chili, citrongräs, citronjuice, fisksås, galangarot, limeblad och hönsbuljongtärning. Koka upp och sjud i 5 minuter.
  2. Lägg i nudlarna och koka i ytterligare 3 minuter. Lägg champinjonerna i botten på de 4 skålarna som du ska servera soppan ur. Häll soppan över champinjonerna och garnera med färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.