Underbar köttfärsblandning i paprikor toppade med ostsås. Smaskens!
Instruktioner
- Skölj och skär ut ett "lock" på paprikan. Koka paprikan ca 5min. Stek färsen, tillsätt salt, peppar, cayennepeppar och vitlökspeppar efter smak. Hacka gullöken och pressa vitlöken, häll ner i färsen. Tillsätt Felix Chilisås och grädde och låt småputtra några minuter.
- Smält en klick smör och en halv grönsaksbuljongtärning i en kastrull. Häll på grädde och mjölk. Häll ner osten och svartpeppar. Tillsätt idealmjöl tills du får en lagom konsistens. Det ska vara ganska tjockt eftersom det smälter mer i ugnen.
- Ställ paprikorna i smord form och fyll dem med färsröran. Häll ostsåsen i varje paprika och ställ de i ugnen, ca 10-15 min, i 200 grader. Såsen som blir över är god att ha vid sidan om när maten är klar.
- Serveras med ris och en god sallad vid sidan om!
Publicerat den
20 januari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar