Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sojamarinerad kalkon med coleslaw och pinje

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 485 kcal Fett 13 g Protein 34 g Kolhydrat 57 g Fibrer 10 g

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop ingredienserna till sojamarinaden. Låt kalkonköttet ligga i marinaden 2-4 timmar i kylskåpet eller över natten. Coleslaw: Skär vitkål och morot i tunna strimlor som du låter dra i äppelcidervinäger, salt och peppar i 1 timme. Häll sedan ifrån vätskan och tillsätt äpple skuret i små tärningar, pinjekärnor, naturell yoghurt och senap. Stek den marinerade kalkonfilén i ugnen på 225 grader i 10-15 minuter tills den är helt genomstekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.