Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sojanuggets med asiatisk rödkålssallad och limeyoghurt

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Färgstark och fräsch sallad möter frisk yoghurt och varma, frasiga nuggets. Att servera salladen i glas och nuggets på spett ser extra fint ut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till limeyoghurten, smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
  2. Strimla eller hyvla rödkål, morot och gurka fint. Pressa limefrukten i en bunke. Finhacka pepparfrukten och strimla basilikan. Vispa ner i bunken tillsammans med olivolja, sesamolja och socker. Smaka av med salt och peppar och vänd sedan ner de strimlade grönsakerna. Blanda ordentligt och låt gärna stå i 15 minuter innan servering.
  3. Stek nuggets enligt anvisning på förpackningen och fördela dem ev på spett. Lägg upp rödkålssalladen i glas, ställ i spetten och servera tillsammans med en klick limeyoghurt. Servera eventuellt kokt ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.