Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kycklingrätt som sköter sig själv i ugnen medan du kokar ris och grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225° Strimla tomaterna. Skölj och torka kycklingfiléerna. Skär en djup ficka i kycklingfiléerna och fyll dem med rökt skinka och tomatstrimlor. Lägg kycklingfiléerna i en smord eldfast liten form. Salta och peppra dem. Rör samman crème fraichen med saffran, gurkmeja, ost och dragon. Bred såsen över kycklingfiléerna. Stek mitt i ugnen ca 25 minuter eller tills köttet är vitt och ogenomskinligt.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.