Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solros- och morotsbrödkakor

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott bröd till rykande heta soppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 250 C.
  2. Skala och riv moroten grovt. Rör samman alla ingredienser i en bunke.
  3. Låt smeten svälla i cirka 15 minuter.
  4. Forma smeten till två runda tunnbröd cirka 20 cm i diameter på bakplåtspapper.
  5. Strö över havregryn och solrosfrön. Om du vill kan du dela brödet med kniv eller degsporre.
  6. Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter.
  7. Tips: Sojadrycken kan bytas ut mot samma mängd Havredryck Naturell.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.