Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solroslimpor med linfrö

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Nyttigt och gott bröd med lång jästid

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös upp jästen i vattnet, tillsätt alla ingredienser och kör degen i maskin ca 5 minuter eller knåda för hand ca 10 minuter. Låt jäsa i bunken övertäckt med bakduk i 2 timmar. Gör 3 limpor och låt jäsa på plåten 1 timme.
  2. Grädda i 225 grader ca 45 minuter eller tills bröden har fått fin färg och låter ihåligt när man knackar i botten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.