Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snittar med marinerad chèvre och soltorkade tomater

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Blev bjuden på dessa snittar och blev glatt överaskad,så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär osten i bitar och lägg den i en liten skål, häll på god olivolja, mal på svartpeppar och lägg i finstrimlad basilika. Låt osten marineras i en halvtimme-en timme.
  2. Under tiden hårdkokas ägget och när det svalnat något så skala det och kör i mixer tillsammans med tomaterna. Häll i lite olivolja om det blir för fast i konsistensen.
  3. Bred röran på det vita brödet och skär det i fyrkanter eller trianglar
  4. Ta försiktigt upp osten och skär skivor som läggs på snittarna. Fiska upp lite basilikastrimlor och garnera med dem.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.