Créme Bonjour Soltorkade tomater blandat med frysta grönsaker blir en supergod fyllning till köttfärslimpan!
Instruktioner
- Finhacka löken riktigt smått. Bryn den sakta på svag värme i lite smör i stekpanna så den blir genomskinlig. Ställ åt sidan så länge.
Blanda ströbrödet med mjölken i en skål, låt stå någon minut.
Arbeta ihop färsen med kryddorna, potatismjölet, löken och strödbrödsblandningen. Låt gärna smeten stå i kylskåp en stund. (ca 30min) men det är inte livsnödvändligt!
- Blanda ihop grönsaksmix tillsammans med créme bonjour . Forma köttfärssmeten till 3 stora ovala bollar, gör en urgröpt fåra i mitten och fyll rikligt med créme bonjour-blandningen! Vik ihop och släta till limporna med fingrarna med lite kallt vatten.
- Lägg upp på plåt och grädda i ugn ca 1timme 175 grader. Gör en skysås med champinjoner & worcestersås och slå över köttfärslimpan före servering.
- Servera med grönsaker & kokt potatis! Smaklig måltid!
Publicerat den
16 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergott! Har provat med lite olika fyllningar och det blir bra varje gång.