Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig gryta med dijonsenap och soltorkade tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Man kan nästan inte förstå att den här grytan kan vara så krämig och god utan att bli alltför fet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva köttet tunt. Bryn det i smör, salta och peppra och lägg över i en traktörpanna.
  2. Skölj ur stekpannan med vatten och häll det över köttet. Koka upp och tillsätt crème fraiche, soja och senap. Låt sjuda några minuter.
  3. Skär tomaterna smått och lägg ner i såsen, koka upp grytan. Servera med kokt ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.