Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommar-pyttipanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god variant på pytt.

Ingredienser

Instruktioner

Borsta (skala eventuellt) och tärna potatisen. Skala och tärna löken. Borsta (skala eventuellt) och skiva morötterna. Rensa svampen och skär den i tärningar. Tärna kycklingfiléerna. Fräs kycklingtärningarna i 1 msk olja tills de fått lite färg, tag upp och lägg åt sidan. Fräs potatis, lök, champinjoner och morötter i resten av oljan på hög värme tills de fått fin färg. Blanda i kycklingtärningarna, sänk värmen och lägg på ett lock. Låt steka i 10-15 min tills grönsakerna är mjuka och kycklingtärningarna genomstekta. Krydda med salt och peppar och strö över persilja. Rödbetor är gott till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.