Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarbärkaka i långpanna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Dubbelsats till vanlig långpanna 35x40 cm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 °C. Vispa äggen och sockret vitt och pösigt, gärna med elvisp. Sikta och rör ner mjölet.
  2. Smöra en form på ca 24x32 cm. Häll i smeten och bre ut den jämnt i formen.
  3. Strö över bären och grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter. Ta ut och låt svalna. Servera gärna med lättvispad grädde eller vaniljglass.
  4. Gör mjölkfri: Servera med mjölkfritt grädd- eller glassalternativ. Innehåller gluten

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • alda96 6 juli 2008

    om man vill göra det nyttigare så andvänder man sukketerr sötningsmedel

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.