Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarens bål

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Sommarens bål med vaniljvodka och rabarbersaft.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kan förberedas innan: Skär citronerna i klyftor och dela jordgubbarna. Grunda bålskålen med vodka, rabarbersaft, citron och jordgubbar. Ställ upp glasen i raka led, gärna med ett jordgubbsgarnityr på kanten.
  2. Fyll upp med sodavatten och massor av is när de första gästerna har gjort sig hemmastadda.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lailaaa 22 juni 2010

    Den här är riktigt god! Gjorde den förra Midsommaren Blir nog i år igen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.