- Serverar: 35-40 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En härlig kaka som har många namn - måste få säga att det här är ett recept som man inte klarar sig utan.
Instruktioner
- Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Smält margarinet, tillsätt det tillsammans med mjölken och ägget - och rör allt till en slät smet.
Smörj och bröa en långpanna - töm ner smeten.
- Glasyren: Smält margarinet, tillsätt socker, kanel och havregryn - låt puttra ihop 1 min.
- Töm glasyren över smeten i långpanna och försök att fördela den över hela kakan.
- Grädda i 175° ca: 15-20 minuter. Låt kakan kallna och skär den sedan i rutor.
Publicerat den
9 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
God kaka! Lite svår att skära upp då toppingen gled med när jag skar.
I vårt kvarter heter den "Lycksele-kaka" Och hemma hos oss kallar vi den "Slå-vad-kaka", efter en vadslagning i skolan! =)