Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna korvgryta har jag många gånger gjort när man har varit ute med båten, lätt och mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken och dra skinnet av korven, doppa tomaterna i kokande vatten skala dem, skär tomaterna + lök + korv i skivor som varvas i en gryta
  2. Blanda grädde, pepparrot, dill senap, salt Häll blandningen i en gryta och koka på svag värme ca 10 min
  3. Obs Rör ej i grytan
  4. Serveras med potatis

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.