Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarmakrill med hetta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Makrillen har en stark smak i sig själv. Därför går den bra att kombinera med starka kryddor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Gnid in makrillfiléerna med salt, socker, paprikapulver och cayennepeppar.
  2. Stek fisken i omgångar i smöret cirka 2 minuter per sida och lägg dem undan för undan på ett ugnssäkert fat. Håll fisken varm i ugnen.
  3. Halvera tomaterna och stek dem cirka 3 minuter per sida. Servera fisken med stekta tomathalvor och kokt färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.