Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havsburgare

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Egna härliga fiskburgare. De kan också serveras med en somrig potatissallad. 368 kalorier per burgare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och klyfta löken. Mixa fisk och lök i en matberedare. Mixa snabbt ihop färsen med övriga ingredienser.
  2. Forma till biffar och stek i smöret i en stekpanna 4 minuter per sida.
  3. Servera burgarna i hamburgerbröd med remouladsås och salladsblad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.