Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen potatissallad med karamelliserad sparris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En fräsch och somrig potatissallad som passar utmärkt till fisk men även en grillad köttbit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka färskpotatisen. Låt stå under lock i kastrullen. Skär sparrisen i bitar och stek upp i lite smör. Skiva löken och låt steka med. Riv skalet av limen och pressa ut saften. Häll över limesaft och skal över sparrisen och löken i stekpannan, och häll samtidigt på honungen. Låta steka ihop tills sparrisen och löken har mjuknat.
  2. Skär potatisen i mindre bitar. Låt potatis och körsbärstomater steka med i pannan en stund tills alltsammans blivit lite varmt. Lägg över i en salladsskål och blanda med rucola. Smaka av med salt och peppar. Servera ljummen med en god fisk- eller köttbit!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • charlotteskogh 15 juni 2012

    Mycket god och uppskattad! Kan rekommenderas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.