- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Ett härligt somrigt recept med en citronsås som inte är av denna värld...
Instruktioner
- Smöra ett bakplåtspapper och lägg det i en långpanna. Lägg i laxen med sidan med skinn på nedåt. Strö saltet över, fördela ut dillen, klicka försiktigt ut majonäsen (tubmajonäs är att föredra), bred ut majonäsen försiktigt. Grädda på 225 i 25 minuter.
- Koka upp buljong, creme fraiche, grädde, och vin. Tillsätt rivet skal samt saften av den halva citronen. Red eventuellt såsen. Smaksätt med salt och socker.
- Serveras med potatis och gröna ärtor.
Publicerat den
18 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott. Syrlig smak som behöver rikligt med grönsaker för att bryta av. Lättlagat och faktiskt inte så onyttigt om man använder sig av lättprodukter som jag gjorde.