Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Somrig kebabgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här rätten kom till vid spisen (såklart) och en kyl som inte var komplett. Jag blev Kajsa Varg där en stund och tog vad jag hade. Gott blev det med, och ganska magert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kebabköttet ihop med tärnad zuccini och strimlad purjo. När det fräst ihop och blivit klart pressa över vitlöken, peppra lite o rör runt. Ta pannan åt sidan och pudra över mjölet och blanda försiktigt runt det så att allt mjölet sugs upp. Späd med mjölk och grädde, tillsätt allt utom tomaterna och låt sedan puttra ihop. Lägg sist i den finhackade tomaten. Smaka av med salt.
  2. Servera med pasta eller ris samt sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • malisg 29 februari 2008

    Sonen fick laga till denna rätt igår kväll, han gjorde bara ett fel ha la i sweet chilisås istället för chilisås. Men det blev jättegott i alla fall, lite thai över det då.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.